Tuesday, 1 October 2013

gulps

minggu lepas..
"nad, saye nak tengok kamu main lepas kebangsaan nanti"

semalam..
"nad, hari khamis ni cikgu nak tengok kamu main"
"nad, ingat eh, khamis ni"
"nad, saye janji ni, saye tk kire, saye nak tengok kamu main hari khamis ni. tk kisahla kamu nak main  tunggang terbalik ke ape.."

sampai 3 kali cikgu cakap. sakit jantung dengar. cuak.
dahla da lameeeeee sangat cikgu tk tengok. last pun cikgu tengok sampai buah parang.
and cikgu cakap, "k dah boleh blaja main tongkat".
ni pun actually baru je khatam dgn tongkat. & masih teragak2.
cikgu cakap nk bagi peluang utk budak2 baru main dlm game Pendekar Seabad kat UM nnt.
mixed-feelings.

tinggal sebulan je tau tk?
minggu depan budak2 yg gi game kebangsaan dgn cikgu skali da tkde.
minggu depan lagi da cuti. then lepas midbreak ade ard 2 weeks before november.
bile masenye nak training under a pro's supervision? ._.
wuaaa. at least kalau tau date game tu pun da boleh start prepare mentally sey.
seram lah :/

then.. i wonder..
kenape cikgu serapkan masuk dlm jurus tunggal? hmm.

nk happy2 countdown event lain, confirm terseram sejuk sendiri bile terigt kene countdown to game pulak.
but eventho i have this unsettled feeling,
im still thankful for this opportunity.
may Allah ease everything.
ameen.

No comments: