Thursday, 23 January 2014

Matlamat?

"Ingat matlamat nadiah kat sana. Jangan sampai yang lain2 jadi main focus. Nanti yang dikejar tak dapat, yang kat tangan pun terlepas", pesan Ayah masa dia call smlm.

Mak pun dah kasi soft warnings dah. Terfikir jugak sebenarnya. Kadang2 mungkin tak fair nk bahagikan masa between pelajaran & extra activities, silat particularly.

Tapi rasa happy everytime turun training, atau buat activities luar training. Tp mungkin ni jugak masalahnye bile dah terlalu attached. Hmm.

Ni pun sebab dilantik jadi team assistant, makayah. It's my job to take care of the team this time round, my responsibility. Bukak sem nanti lepas dabes sukipt ni, akan cuba bagi more focus back at studies. InsyaAllah.

No comments: